Winkelmand

Keh-noo KW 9723 Zwart

€ 129,95

Kleuren

Kleur zwart
Kleur wit

Merk
Leveranciercode
KW 9723
Categorie
Veterschoen
Kleur
Zwart
Materiaal buitenkant
Suede glittereffect
Bestelcode
112372
Hakhoogte
2 cm

Bestellen

Volg voor uw bestelling de stappen in het bestelproces. Uw bestelling wordt definitief op het moment dat de bestelde producten zijn betaald. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur geplaatst zijn, worden - mits voorradig in ons magazijn - nog dezelfde dag verzonden. Doch uiterlijk binnen 4 werkdagen. De verzending van uw bestelling wordt verzorgd door PostNL. U ontvangt een e-mail, voorzien van track & tracecode, zodra uw bestelling verzonden is. Gratisverzending vanaf € 50,00. ( zie onze voorwaarden onder bestelinformatie/bezorgkosten )

Bedenktijd/zichttermijn

U heeft een wettelijke zichttermijn van veertien werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van uw bestelling. Tijdens de zichttermijn heeft u een herroepingsrecht, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting de ontvangen artikelen te retourneren, dit geldt ook voor artikelen die zijn afgeprijsd.

U dient tijdens de zichttermijn zorgvuldig om te gaan met het artikel en slechts in die mate te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u de schoenen wenst te behouden. Beschadigde en/of gebruikte artikelen kunnen wij helaas niet terugnemen. Voor schoenen geldt dit zowel voor het bovenwerk alsook de loopzool.

Retourneren

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het bestelde artikel met alle geleverde toebehoren, in de originele verpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk) aan ons te retourneren. U kunt het artikel zonder opgave van reden retourneren. Er zijn twee mogelijkheden om een product te retourneren:

Retourneren in onze winkel: U kunt een bestelling eenvoudig retourneren in onze winkel. Wij verzoeken u het pakket voorzien van de bijgevoegde pakbon/factuur af te geven in onze winkel. Wij zullen het aankoopbedrag middels een refund terugbetalen.

Retourneren per post: In de verzendverpakking vindt u een pakbon/factuur met bestelnummer. Stuur ons een e-mail voorzien van bestelnummer. U stuurt het pakket eenvoudig retour door het artikel, voorzien van de bijgevoegde pakbon/factuur middels PostNL te verzenden. Bewaar het verzendbewijs met track & tracecode.

De retourkosten van € 7,95 zijn voor de klant.

Onderstaand het retouradres:
Van Dorresteyn schoenen B.V
Van Weedestraat 44
3761 CE  Soest

Terugbetaling

Wij zullen het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen middels een refund terugbetalen. Indien zich problemen voordoen, ontvangst u hiervan een e-mailbericht.

Klachtenprocedure

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het misschien gebeuren dat u na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. Wij raden aan om contact met ons op te nemen.

Indien u een klacht heeft over een artikel dat u via onze website gekocht heeft, dient u hiervan een digitale foto te maken en deze op te sturen naar webshop@vandorresteyn.com onder vermelding van het bestelnummer. Wij zullen deze klacht aan de hand van de foto('s) proberen te beoordelen en u hierover contacteren. Mochten wij er op deze manier niet uitkomen dan zullen wij u vragen om het artikel (kosteloos) naar ons op te sturen. Zodra wij de klacht binnenkrijgen zullen wij zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de oplossing met u te bespreken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.