Winkelmand

Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website en/of webwinkel van Van Dorresteyn schoenen B.V.. Door de website en/of webwinkel te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om alle informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Van Dorresteyn schoenen B.V. aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website en/of webwinkel.
Van Dorresteyn schoenen B.V. is niet verantwoordelijk voor de content van de aan deze website en/of webwinkel gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.
Alle auteursrechten op deze website en webwinkel rusten bij Van Dorresteyn schoenen B.V.. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van Van Dorresteyn schoenen B.V..

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.