Winkelmand

Bestelinformatie

Bestellen
Bestellen bij Van Dorresteyn schoenen is heel eenvoudig.
Volg de stappen uit het bestelproces. Uw bestelling wordt definitief op het moment dat de producten zijn betaald. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur zijn geplaatst, worden - mits voorradig in ons centraalmagazijn - dezelfde dag verstuurd. Doch uiterlijk binnen 4 werkdagen. Indien dit om een of andere reden niet lukt wordt u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld via e-mail.
De verzendingen van uw bestelling lopen via PostNL. U ontvangt een e-mail met track & tracecode zodra de bestelling is verzonden.
Als de betaling niet in één keer goed gaat, bijvoorbeeld door het wegvallen van de internetverbinding of omdat er iets mis is gegaan tijdens het betalingsproces, dan wordt de bestelling niet gereserveerd.

 • Betaalmogelijkheden
  Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW. We bieden de mogelijkheid te betalen via:
  - iDEAL - u betaalt in uw eigen bank omgeving;
  - Overboeking via de bank - uw pakket wordt verzonden zodra de overboeking bij ons binnen is. U kunt uw betaling overmaken op IBAN rekeningnummer NL69 RABO 0379 9506 26

  U kunt tijdens het bestelproces kiezen uit één van bovenstaande betaalmogelijkheden. Na afronding van de betaling ontvangt u direct een bevestigingse-mail van ons.

  Retourneren of ruilen 
  Bent u niet tevreden over het aangekochte product of heeft u de verkeerde maat besteld, dan mag u het artikel binnen 14 werkdagen retourneren.
  Het product kan niet geruild of geretourneerd worden indien het is beschadigd. Voor schoenen geldt dit zowel voor het bovenwerk alsook voor de loopzool.
  De producten kunnen alleen geretourneerd worden indien ze van de originele verpakking en labels voorzien zijn. Onderhoudsartikelen kunnen niet worden geretourneerd.
  In de verzenddoos vindt u een pakbon/factuur met bestelnummer en e-mailadres. Stuur ons een e-mail voorzien van het bestelnummer. Bewaar het verzendbewijs met track & tracecode.
  Na ontvangst van uw retourzending zal het betaalde bedrag per omgaande op het bankrekeningnummer, opgegeven bij de bestelling, worden teruggestort, doch uiterlijk binnen 14 dagen. Indien zich hierbij problemen voordoen krijgt u hiervan via e-mail bericht.

De kosten van retournering of ruilen van het aangekochte product komen voor rekening van de klant.

Bezorgkosten
Voor verzendingen binnen Nederland brengen wij voor bestellingen met een verkoopwaarde van meer dan € 50,- geen bezorgkosten in rekening.
Voor bestellingen onder de € 50,- brengen wij € 7,65 verzendkosten in rekening.
Voor een bestelling naar het buitenland, binnen Europa (o.a. België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje) brengen wij € 15,- bezorgkosten in rekening.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.