Winkelmand

Lauro Chelotti LC596 Boot / enkellaars Zwart

€ 219,95

Merk
Leveranciercode
LC596
Categorie
Boot / enkellaars
Kleur
Zwart
Materiaal buitenkant
Leer
Bestelcode
1841120
Hakhoogte
4 cm

Bedenktijd/zichttermijn

U heeft een wettelijke zichttermijn van veertien werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van uw bestelling. Tijdens de zichttermijn heeft u een herroepingsrecht, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting de ontvangen artikelen te retourneren, dit geldt ook voor artikelen die zijn afgeprijsd.

U dient tijdens de zichttermijn zorgvuldig om te gaan met het artikel en slechts in die mate te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u de schoenen wenst te behouden.

Retourneren

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het bestelde artikel met alle geleverde toebehoren, in de originele verpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk) aan ons te retourneren. U kunt het artikel zonder opgave van reden retourneren. Er zijn twee mogelijkheden om een product te retourneren:

Retourneren in onze winkel: U kunt een bestelling eenvoudig retourneren in onze winkel. Wij verzoeken u het pakket voorzien van de bijgevoegde pakbon af te geven in onze winkel. Wij zullen het aankoopbedrag middels een refund terugbetalen op het rekeningnummer waarmee op heeft betaald.

Retourneren per post: U stuurt het pakket eenvoudig retour door het artikel, voorzien van de bijgevoegde pakbon/factuur middels PostNL te verzenden.

De retourkosten van € 7,65 zijn voor de klant.

Onderstaand het retouradres:
Van Dorresteyn schoenen B.V
Van Weedestraat 44
3761 CE  Soest

Terugbetaling

Wij zullen het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen aan u terugbetalen op de rekening waarmee u heeft betaald.

Klachtenprocedure

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het misschien gebeuren dat u na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. Wij raden aan om contact met ons op te nemen.

Indien u een klacht heeft over een artikel dat u via onze website gekocht heeft, dient u hiervan een digitale foto te maken en deze op te sturen naar [klantemail] onder vermelding van het ordernummer. Wij zullen deze klacht aan de hand van de foto('s) proberen te beoordelen en u hierover contacteren. Mochten wij er op deze manier niet uitkomen dan zullen wij u vragen om het artikel (kosteloos) naar ons op te sturen. Zodra wij de klacht binnenkrijgen zullen wij zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de oplossing met u te bespreken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.