Sluit venster
Nieuwsbrief
Inloggen
0
  • Zoekt u misschien:
  • Een ogenblik geduld alstublieft.

Bestelinformatie

Bestellen
Bestellen bij Van Dorresteyn schoenen is heel eenvoudig.
Volg de stappen uit het bestelproces. Uw bestelling wordt definitief op het moment dat de producten zijn betaald. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur zijn geplaatst, worden - mits voorradig in ons centraalmagazijn - dezelfde dag verstuurd. Doch uiterlijk binnen 4 werkdagen. Indien dit om een of andere reden niet lukt wordt u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld via e-mail.
De verzendingen van uw bestelling lopen via PostNL. U ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden.
Als de betaling niet in één keer goed gaat, bijvoorbeeld door het wegvallen van de internetverbinding of omdat er iets mis is gegaan tijdens het betalingsproces, dan wordt de bestelling niet gereserveerd.

Betaalmogelijkheden
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW. We bieden de mogelijkheid te betalen via:
- iDEAL - u betaalt dan via uw eigen bank;
- Overboeking via de bank - uw pakket wordt verzonden zodra de overboeking bij ons binnen is.                    - U kunt uw betaling overmaken op IBAN rekeningnummer NL69 RABO 0379 9506 26
- Betaling via rembours (betaalservice van PostNL).

U kunt tijdens het bestelproces kiezen uit één van bovenstaande betaalmogelijkheden. Na afronding van de betaling ontvangt u direct een bevestigingse-mail van ons.

Retourneren of ruilen 
Bent u niet tevreden over het aangekochte product of heeft u de verkeerde maat besteld, dan mag u het artikel binnen 14 werkdagen retourneren.
Het product kan niet geruild of geretourneerd worden indien het is beschadigd. Dit geldt voor het bovenwerk alsook voor de loopzool.
De producten kunnen alleen geretourneerd worden indien ze van de originele verpakking zijn voorzien. Onderhoudsartikelen kunnen niet worden geretourneerd.
In de verzenddoos vindt u een pakbon met op de achterkant een retourformulier met instructies en een adressticker.
Retourzendingen zonder een volledig ingevuld retourformulier kunnen niet in behandeling worden genomen met als gevolg dat er géén geld teruggestort kan worden.
Het betaalde bedrag zal per omgaande op het bankrekeningnummer, opgegeven bij de bestelling, worden teruggestort, doch uiterlijk binnen 14 dagen. Indien zich hierbij problemen voordoen krijgt u hiervan via e-mail bericht.

De kosten van retournering of ruilen van de schoenen komen voor rekening van de klant.

Bezorgkosten
Voor verzendingen binnen Nederland brengen wij voor bestellingen met een verkoopwaarde van meer dan € 50,- geen bezorgkosten in rekening.
Voor bestellingen onder de € 50,- brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening.
Voor rembourszendingen (betaalservice PostNL) brengen wij € 20,- in rekening. Verzending onder rembours is alleen mogelijk in Nederland.
Voor een bestelling naar het buitenland, binnen Europa (o.a. België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje) brengen wij € 15,- bezorgkosten in rekening.